This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

No servers are appearing...

#1FlamazotPosted 9/2/2008 10:44:51 AM
http://i4.photobucket.com/albums/y108/glenno14/teaaaamfooooortress.jpg

I've been playing Team Fortress 2 fine for a few months now, but today I this has started happening. No servers are appearing on the list. I tried playing Counter Strike: Source to see if it had the same problem, but it's fine. I've tried restarting the game and my computer a couple of times but it's still happening. Can anyone help?
---
http://img62.imageshack.us/img62/3383/flamazotcl5.jpg
Official Ace Attorney fan of PotD
#2yo_dady6Posted 9/2/2008 10:46:08 AM
restart/reinstall steam/the orange box
---
Why choose the lesser evil? HILARY 08'
http://www.youtube.com/watch?v=U7XC-c70VyI
#3Flamazot(Topic Creator)Posted 9/2/2008 10:46:50 AM
Will I lose my achievements and stats if I do that?
---
http://img62.imageshack.us/img62/3383/flamazotcl5.jpg
Official Ace Attorney fan of PotD
#4Owns_YummyPosted 9/2/2008 10:48:07 AM
No, that's all stored in your account. Well, basically. But just give it a while. Sometimes I get no serves. Sometimes I get 'em all. It's probably something to do with internet traffic or something else I know very little about. :P
---
"I saw the little birdy sing, he sang with glee and everything, he sang for spring and sang for me, and everything was so happy...
#5AMonkeyPosted 9/2/2008 11:04:38 AM

Flamazot (#001)
http://i4.photobucket.com/albums/y108/glenno14/teaaaamfooooortress.jpg

I've been playing Team Fortress 2 fine for a few months now, but today I this has started happening. No servers are appearing on the list. I tried playing Counter Strike: Source to see if it had the same problem, but it's fine. I've tried restarting the game and my computer a couple of times but it's still happening. Can anyone help?



For some reason this always happens when I try and play CS:S. It don't think it happens on TF2 but I always play on the same servers in my favourites.
#6bonesbrigadePosted 9/2/2008 11:16:08 AM
Check your filters.
---
"If it weren't for electricity we'd all be surfing the web by candlelight."
view my profile for gamer tags
#7Flamazot(Topic Creator)Posted 9/2/2008 11:36:37 AM

bonesbrigade (#006)
Check your filters.



I tried that, it didn't fix it.

Fortunately, the problem seems to have fixed itself after waiting a while. I guess I just needed some patience.
---
http://img62.imageshack.us/img62/3383/flamazotcl5.jpg
Official Ace Attorney fan of PotD
#8ZucabrPosted 9/2/2008 3:36:44 PM
You just have to wait.
---
It's got to be funky sexy ladies...
#9AMonkeyPosted 9/2/2008 10:29:43 PM
Should of added.

I have found no fix to the CS:S problem.

It happened on 2 computers as well, XP and Vista.