This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

WoW Optimization?

#1Kahroo12012Posted 5/11/2012 3:50:04 PM
Ok so I'm coming back to WoW after a year away from it and I downloaded the patch and whatnot and not this WoW Optimization is taking forever and it doesn't even look like the bar has moved at all. Is this normal?
#2VeliconisPosted 5/11/2012 4:27:09 PM
I started playing again yesterday after a 4 month break and I had to do the optimization thing. It took about 20 minutes or so.

Do you have a decent PC? That could be another issue if your PC is dated.
---
Your = belonging to you, you're = you are, their = belonging to them, they're = they are, there = not here.
#3Kahroo12012(Topic Creator)Posted 5/11/2012 4:31:16 PM
Veliconis posted...
I started playing again yesterday after a 4 month break and I had to do the optimization thing. It took about 20 minutes or so.

Do you have a decent PC? That could be another issue if your PC is dated.


Yeah my laptop is kinda of crap.
#4VeliconisPosted 5/11/2012 4:44:16 PM

From: Kahroo12012 | #003
Veliconis posted...
I started playing again yesterday after a 4 month break and I had to do the optimization thing. It took about 20 minutes or so.

Do you have a decent PC? That could be another issue if your PC is dated.


Yeah my laptop is kinda of crap.


That could be it since it's doing a number of things to optimize your installation and the likes.
---
Your = belonging to you, you're = you are, their = belonging to them, they're = they are, there = not here.
#5Kahroo12012(Topic Creator)Posted 5/11/2012 11:36:26 PM
Veliconis posted...
From: Kahroo12012 | #003
Veliconis posted...
I started playing again yesterday after a 4 month break and I had to do the optimization thing. It took about 20 minutes or so.

Do you have a decent PC? That could be another issue if your PC is dated.

Yeah my laptop is kinda of crap.
That could be it since it's doing a number of things to optimize your installation and the likes.


Ok it is now 2:28 am and I had it going since 6pm. WTF it hasn't move since.
I also have it installed to C:\World of Warcraft if that makes any difference.
http://i78.photobucket.com/albums/j98/Xetrox4/WTFBlizpatchthatsht.png

Should I keep on waiting, reinstall, or what?
#6VeliconisPosted 5/12/2012 4:47:48 AM
Jesus, what the hell? o_O

When it's running, is your little light indicating that your processor is working coming on at all?

You may want to contact Blizzard if you can't get it working.
---
Your = belonging to you, you're = you are, their = belonging to them, they're = they are, there = not here.
#7vahndragonwingPosted 5/12/2012 4:54:36 AM
Kahroo12012 posted...
Veliconis posted...
From: Kahroo12012 | #003
Veliconis posted...
I started playing again yesterday after a 4 month break and I had to do the optimization thing. It took about 20 minutes or so.

Do you have a decent PC? That could be another issue if your PC is dated.

Yeah my laptop is kinda of crap.
That could be it since it's doing a number of things to optimize your installation and the likes.

Ok it is now 2:28 am and I had it going since 6pm. WTF it hasn't move since.
I also have it installed to C:\World of Warcraft if that makes any difference.
http://i78.photobucket.com/albums/j98/Xetrox4/WTFBlizpatchthatsht.png

Should I keep on waiting, reinstall, or what?


Try closing it and then reopening it.
---
"Is metroid's gun part of his suit or is it part of his arm, like the guy from final fantasy 8?"
#8Nightbird_XPosted 5/12/2012 11:27:40 AM
Quote:Veliconis posted...
From: Kahroo12012 | #003
Veliconis posted...
I started playing again yesterday after a 4 month break and I had to do the optimization thing. It took about 20 minutes or so.

Do you have a decent PC? That could be another issue if your PC is dated.

Yeah my laptop is kinda of crap.
That could be it since it's doing a number of things to optimize your installation and the likes.

Ok it is now 2:28 am and I had it going since 6pm. WTF it hasn't move since.
I also have it installed to C:\World of Warcraft if that makes any difference.
http://i78.photobucket.com/albums/j98/Xetrox4/WTFBlizpatchthatsht.png

Should I keep on waiting, reinstall, or what?

@Kahroo12012

Just stop it, restart your comp, then try again.
---
Sent from my iPhone via PowerFAQs 1.9