This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

What's been up with wowhead the past few days?

#1muffinz10Posted 3/30/2013 2:20:37 AM
Have pages not been properly loading for everyone else too? It wouldn't be so strange if it hadn't been like this for such a long time, but it's been about half a week now.
---
---
#2Savior82Posted 3/30/2013 2:23:19 AM
Having no problems here. Have you tried clearing your browser's cache?
---
"The goat fetched soup? This is unbelievable!"
#3muffinz10(Topic Creator)Posted 3/30/2013 2:48:19 AM
Wow, seriously? That's strange as hell. It's working in neither Chrome nor FF for me. I just tried clearing the cache, same thing. I'm stumped. A regional thing, perhaps? I'm in Aus.

Just to be certain we're looking at the same thing (some pages seem to work a little), could you check that this page...

http://www.wowhead.com/item=82447/imperial-silk

...is working properly for you?

All I see is the grey background and a few headings. No comments, images, data, tabs or anything else.
---
---
#4muffinz10(Topic Creator)Posted 3/30/2013 3:43:16 AM
Looks like it's been an ongoing problem for years:

http://www.mmo-champion.com/threads/984883-Wowhead-not-working-propely
---
---
#5Savior82Posted 3/30/2013 4:12:53 AM
Yep that page loads just normally for me in Firefox.
---
"The goat fetched soup? This is unbelievable!"
#6piplupzeroPosted 3/30/2013 5:09:36 AM
Do you use an advert blocker? You may want to disable it for wowhead because that's what caused my problems before.
---
Timesplitters is the best game series ever! C/C The choice is clear.
#7SpookingPosted 3/30/2013 5:44:52 AM
Also, if you're using ScriptSafe you'll need to disable it once you are at the site. It never works for me when I have it on. :(
---
Prism Ranger (Red): Isn't it obvious? We don't have any friends!
Disgaea: Hour of Darkness