Any way to fix the vampire/thieves guild hood glitch?

#1HyrenFlavoredPosted 7/2/2012 12:07:54 AM
Thieves guild armor is hands down my favorite looking armor, so having a giant bald spot it kinda annoying. Any way to fix it?
#2BluesSoul617Posted 7/3/2012 8:52:17 PM
This happened to me too. I'm using Linwe's Hood (favorite Thieves' Guild Armor) and I have an odd bald spot after gaining the Vampire Lord's power.
---
Blues Soul 617
#3FishmastaRebornPosted 7/3/2012 8:55:13 PM
I stopped playing on my vamp character cause if this. Damn hoods are the only thing that looks good with royal vamp armor, and they are glitched :\
#4HalecticPosted 7/3/2012 8:57:26 PM
Play a Khajit or Argonian, they dont have that problem
---
Digimon World Dawn FC 000111545835
#5BluesSoul617Posted 7/3/2012 9:12:32 PM(edited)
Yeah I have separate racial files. I admire my Bosmer file and if it won't let me use the hoods, then I'll just reload the save to where I haven't started the Dawnguard quest yet and choose another racial file to be a Vampire Lord.

Edit: Looks like the wiki is aware of the glitches.

Thieves's Guild Armor Set
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Thieves_Guild_Armor

Linwe's Armor Set
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Linwe's_Armor_Set

Guild Master's Armor Set
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Guild_Master%27s_Armor_Set
---
Blues Soul 617
#6BluesSoul617Posted 7/3/2012 9:00:14 PM
Halectic posted...
Play a Khajit or Argonian, they dont have that problem


You're obviously a troll. I heard it glitches when you wear the Shrouded hood.
---
Blues Soul 617
#7Chaos_Dante_456Posted 7/3/2012 11:57:42 PM
I just used an Adept hood it's the next best thing and somehow it occasionally glitches and allows u to have both the the adept and thieves guild hood, with the adept still being on top.