CTD debug log

#1YusukenlPosted 5/16/2013 12:23:48 AM
Hi, I recently having serious CTD problem when in the wild after I installed Monster Mod.,
and I figured out to check the debug log to see what cause the CTD.
There is a list of scripts shown in log indicated that errors occur, but I have no idea which mods do these scripts belong to.
Could somebody point me out pls? Thank you

The following is the log

[05/16/2013 - 01:16:49PM] Cannot open store for class "dlc1scwispwallscript", missing file?
[05/16/2013 - 01:16:50PM] Cannot open store for class "DLC2BenthicLurkerFXSCRIPT", missing file?
[05/16/2013 - 01:16:51PM] Cannot open store for class "ShapeshiftScript", missing file?
[05/16/2013 - 01:16:51PM] Cannot open store for class "TIF__02006E69", missing file?
[05/16/2013 - 01:16:51PM] Error: Unable to bind script TIF__02006E69 to topic info 40006E69 on <NULL quest> because their base types do not match
[05/16/2013 - 01:16:52PM] Error: Unable to bind script traptriggerbase to TweakTraps (4300C515) because their base types do not match
[05/16/2013 - 01:16:52PM] Error: Unable to bind script TrapBear to TweakTraps (4300C515) because their base types do not match
[05/16/2013 - 01:16:52PM] Cannot open store for class "SF_TweakP1Hangout_02017201", missing file?
[05/16/2013 - 01:16:52PM] Error: Unable to bind script SF_TweakP1Hangout_02017201 to (43017201) because their base types do not match
[05/16/2013 - 01:16:52PM] Cannot open store for class "SF_TweakP1Pose_02017788", missing file?
[05/16/2013 - 01:16:52PM] Error: Unable to bind script SF_TweakP1Pose_02017788 to (43017788) because their base types do not match
[05/16/2013 - 01:16:53PM] Error: Unable to bind script DLC2WaterScript to (0401AAD8) because their base types do not match
[05/16/2013 - 01:17:01PM] warning: Property marker on script AQLeverActivator attached to alias Lever on quest AldiQuest (3F18BAC1) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] Error: Property MGRitual04 on script uskpretroactive131script attached to USKPRetroactive131 (1101906F) cannot be bound because MGRitual04 (000CD987) is not the right type
[05/16/2013 - 01:17:02PM] warning: Property pTG05KarliahInvisibilitySpell on script QF_TG05_00021551 attached to TG05 (00021551) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] warning: Property mq7bardscene3 on script mq7partybardscript attached to (3F1B8EE1) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] Error: Property HirelingRehireScript on script follower3dnpc attached to DialogueFollower3DNPC (3F13184C) cannot be bound because DialogueFollower3DNPC (3F13184C) is not the right type
[05/16/2013 - 01:17:02PM] warning: Property m2sceneFg on script mq2_3dnpc45 attached to (3F1A0098) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] warning: Property MarkerB on script KjoliWeddingScript attached to (3F1637A4) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] warning: Property MarkerA on script KjoliWeddingScript attached to (3F1637A4) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] Error: Property Prisoner02 on script defaultPrisonerDoorSCRIPT attached to (3F1736BD) cannot be bound because <NULL form> (3F17366E) is not the right type
[05/16/2013 - 01:17:02PM] Error: Property Prisoner01 on script defaultPrisonerDoorSCRIPT attached to (3F1736BD) cannot be bound because <NULL form> (3F17366D) is not the right type
[05/16/2013 - 01:17:02PM] warning: Property TG05KarliahInvisibilitySpell on script tg06questscript attached to TG06 (00021552) cannot be initialized because the script no longer contains that property
[05/16/2013 - 01:17:02PM] VM is freezing...
[05/16/2013 - 01:17:02PM] VM is frozen
#2ninji_Posted 5/16/2013 2:00:09 AM
What other mods do you have installed? Did you try disabiling the monster mod and loading a save and saving and RE-loading that save?
---
-Quote:EmperorCarnate-
Hey, I'll stand on my soap box and spew false information all I please, this is Gfaqs, baby.
#3Yusukenl(Topic Creator)Posted 5/16/2013 6:02:52 AM
ninji_ posted...
What other mods do you have installed? Did you try disabiling the monster mod and loading a save and saving and RE-loading that save?


nope, becoz I am even sure if it is the monster mod problem
as I see there is "SF_TweakP1Pose_02017788" script error and it doesn't seems like a script from monster mod
#4cpg2Posted 5/16/2013 8:46:11 AM
The first 2 numbers in the script's ID are the load order of whatever's loading it. 02 is usually dawnguard, if you have it (00 = skyrim, 01 = update, etc.)

So go through it, see which ones *do* belong to mods (there are always going to be messages about errors and such, many of them are harmless and the official ESM ones usually aren't going to be an issue), and try deactivating those to see if it helps.