i connected my vita to my laptop to charge it, but it won't.

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PlayStation Vita
  3. i connected my vita to my laptop to charge it, but it won't.
3 years ago#1
am i doing something wrong?
---
---
---
3 years ago#2
Did you go to the settings and select "USB charge"?
---
I'll make a big enough ruckus for everyone.
PSN: DarkSilverCloud
3 years ago#3
did you also make sure that you either

A used a 3.0 port, or B put it in standby first.

it doesnt give it as much power, as a socket does but 30 cant contain it.
---
http://www.xkcd.com/609/ GT SuperVegitoFAN
This is why Chrome isnt as good as people says.
3 years ago#4
To the Above poster, I can't use cma unless I use USB 2.0, was that patched?
---
Sent from my iPhone via PowerFAQs 1.9
3 years ago#5
It has to be off (at least for me, it does).
---
PSN: Bluechacho http://s7.zetaboards.com/ICUclan/index/
"So how are you doing? Because I am a potato."
3 years ago#6
It's charging, it just isn't showing on the battery. If you have a red/low battery, plug it in and you'll see. If it does turn off then something's wrong.
---
PSVita Council's official Secretary Of Defense
VPSN: theblackbat07
3 years ago#7
yeah, i just turned it off and now it's charging.


is what i was going to post but the orange light just went off. c'mon, mang.
---
---
---
3 years ago#8
Aceallways posted...
To the Above poster, I can't use cma unless I use USB 2.0, was that patched?


that never had to be patched... well 1,81 allowed me to do it... ive always used my 3.0 port.

hp pavillion dv7 7b76eo, 17 inch.
---
http://www.xkcd.com/609/ GT SuperVegitoFAN
This is why Chrome isnt as good as people says.
3 years ago#9
SuperVegito2487 posted...
Aceallways posted...
To the Above poster, I can't use cma unless I use USB 2.0, was that patched?


that never had to be patched... well 1,81 allowed me to do it... ive always used my 3.0 port.

hp pavillion dv7 7b76eo, 17 inch.


Hmmm, I will have to try it again. When I first got my vita, USB 3.0 would just cause it to constantly disconnect and reconnect. I googled it and found that I should use 2.0, hopefully it works now.
  1. Boards
  2. PlayStation Vita
  3. i connected my vita to my laptop to charge it, but it won't.

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived