ocean and rivers do not appear

#1ISDcaptain01Posted 4/24/2013 12:42:48 PM
Im playing and I don't any water in my oceans or rivers. Why is this happening? What can I do to bring them back?
---
lol at --> http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/user.php?=89123
#2xoxide124Posted 4/24/2013 4:08:32 PM
ISDcaptain01 posted...
Im playing and I don't any water in my oceans or rivers. Why is this happening? What can I do to bring them back?


other than you poking fun at me for some unknown reason
do you have a userid / server / region / city name

i can throw it over to the devs to look at
jeff
#3ertfertPosted 4/24/2013 8:14:51 PM
is it just the water not showing up?
like its all just black?
if so I had that for a while, kind of showed up intermittently until I turned my graphics up, which seemed to fix it for some reason
#4xoxide124Posted 4/25/2013 9:29:28 AM
ertfert posted...
is it just the water not showing up?
like its all just black?
if so I had that for a while, kind of showed up intermittently until I turned my graphics up, which seemed to fix it for some reason


last night i found out that nvida cards have specific bugs that ati users will not see..
#5ertfertPosted 4/25/2013 1:41:31 PM
xoxide124 posted...
ertfert posted...
is it just the water not showing up?
like its all just black?
if so I had that for a while, kind of showed up intermittently until I turned my graphics up, which seemed to fix it for some reason


last night i found out that nvida cards have specific bugs that ati users will not see..


i have an ATI GPU :p
#6ISDcaptain01(Topic Creator)Posted 4/25/2013 7:31:18 PM
its just empty oceans and riverbeds. They have no water in them, yet I can see ships travel through this "empty ocean"
---
lol at --> http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/user.php?=89123