Upload/Game DVR help. Newly recorded clips are not showing up.

#1TBONE_OGPosted 3/16/2014 3:09:25 PM
Playing Titanfall:

When I say, Xbox record that, it works in game, I see that it records. It even tells me there's a clip recorded in my notifications.

But when I try to watch said clip, it's says:

Try a different clip
That one was deleted or never published. (Some code)

So I'll go to upload and the new clips are not there.

Does anyone know what the problem is, and know how to fix it? I never had any issues dealing with game DVR or upload before...

Thanks.
---
Always O.G.
#2TBONE_OG(Topic Creator)Posted 3/16/2014 4:32:47 PM
Bump
---
Always O.G.
#3Charity_DiaryPosted 3/16/2014 4:35:21 PM
Hmm... If you turn off the automatic recording (man, that stuff is annoying!), it will say it's recording game clips, but really it's not.

That's all I know...
---
GT: Blueberry Whale
<3
#4TBONE_OG(Topic Creator)Posted 3/16/2014 4:46:47 PM
Ah. I'll check that feature when I get home. No idea why it would be off unless done by accident.
---
Always O.G.
#5TBONE_OG(Topic Creator)Posted 3/16/2014 11:12:50 PM
Yeah that's not it. No idea why this problem has occurred.

Anybody?
---
Always O.G.
#6TBONE_OG(Topic Creator)Posted 3/17/2014 10:22:29 AM
I deleted an old clip, and it seems to be recording new clips now.

However, clips that I recorded with this error are gone, don't exist. So now I'm wondering if I've hit the maximum time allowed for clips... which would be odd since I only have 17 clips, but some of them are 5 mins long since I strung multiple ones together in Upload studio.

Now, I have a question. Is there an allotted time allowed that you can have for clips? If so, what is it? How much time does MS let you store?
---
Always O.G.