A consensus: Is GTA:O working for you? Where are you located?

#1soshiiPosted 10/2/2013 4:49:56 PM
I only had the issue of the "cloud servers being down" yesterday, a few hours after it was released, and today, but got in after a few tries. Other than that, I've been playing, ranking up, occasionally timing out after missions, but missions work. It consistently saves my money and XP/rank between sessions, but car and weapon upgrades, new contacts such as Lester and Dom, etc sometimes do not save. I'd get their introductory calls again when I'd get back on. I am located in NYC. How about you guys? Are these server issues dependent on location?
---
ACNF: Kyle from Seoulkyo: 1134-7845-8828
GT: Soshii
#2MisterdizzPosted 10/2/2013 4:53:54 PM
[This message was deleted at the request of a moderator or administrator]
#3SkateratorPosted 10/2/2013 4:55:35 PM
its working fine over here in CA
---
Gametag: Skaterator101
(Operation Wolves clan was here)
#4tristin809Posted 10/2/2013 4:56:27 PM
I have finally got it to work, and I love it. Though it took forever.

Miami, FL
---
"Shop smart, shop s-mart."
Title Fight, Tiger's Jaw, Basement, La Dispute, Pianos Become the Teeth, Touche Amore, Balance & Composure<3
#5dragonfacerPosted 10/2/2013 4:56:29 PM
Managed to get in this morning. Haven't had any significant problems after the first race.

Dallas,TX here.
#6Rone8822Posted 10/2/2013 4:57:28 PM
Not working, NJ.
#7xerxes5678Posted 10/2/2013 4:57:33 PM
I got it working yesterday afternoon here in central Florida.

Haven't tried to go online today yet, so I can't say if it's still working.
#8urbororPosted 10/2/2013 4:57:37 PM
Cloud servers down most of the day in Chicago. Signed on a couple times. About an hour ago matchmaking ("quick mission") seemed to be disabled. Insta-fail bug was in effect, but the post-mission freeze (4 minutes yesterday) seemed to be alleviated somewhat (1 minute.)
#9HaasMaster27Posted 10/2/2013 4:59:07 PM
Its worked for me since shortly after launch but it looks like I'm one of the few.

Shippensburg, PA
Comcast ISP
#10DxZ99Posted 10/2/2013 5:06:09 PM(edited)
Been working since early morning launch. A few instances of cloud server issues, but picked back up no later than 10-15min (the worst). Had a small issue with a car not saving 2nd sets of upgrades, but it didn't effect any other cars; as well as paint not staying on the CE shotgun.

NYC
A friend also living here can't even get past the tutorial tho.
---
''I couldn't help but notice your pain!''
''It runs deep, share it with me!''