Game doesn't run on my top-of-the-line PC

#1White_Wolfos_14Posted 5/7/2010 9:53:52 PM
I just bought the wolf pack off Steam and this game was included. I installed it, but when I try to play it, it stops working. It checks for solutions for a few seconds, then quits. I never get any options besides cancel. I use Windows 7 btw, and it's not a crappy PC. Why can't I run this game?
---
Now that I think of it, Petey just kidnapped two princesses at once! He's the man. ~Socran
#2CyberKnightPosted 5/10/2010 10:55:13 PM
I have the disc I bought back in 2002, and it works fine on Vista... Are your drivers all updated? Try running the program in Administrator mode. I usually run in Administrator mode cuz my autoexec.cfg files never seem to run if I run in normal mode.
---
[A64 3000+ (S754), ATI 9800 Pro 128MB AGP, 2GB RAM, 22" Samsung 2253BW]
[Laptop: 14.1" Asus F8Sn-B1, T8100, nVidia 9500M GS, 3GB RAM] 3DMark06(3575)
#3White_Wolfos_14(Topic Creator)Posted 5/16/2010 7:29:35 AM
All my drivers are updated. How do I run in admin mode? I thought I was in admin mode because my computer only has one profile. I don't know what mode I'm running in, so how do you switch?
---
Now that I think of it, Petey just kidnapped two princesses at once! He's the man. ~Socran
#4CyberKnightPosted 5/17/2010 10:39:51 AM
I don't use Windows 7, but I know in Vista, if you right click and .exe file or shortcut, a menu will appear, one of them will say "Run in Administrator Mode".
---
[A64 3000+ (S754), ATI 9800 Pro 128MB AGP, 2GB RAM, 22" Samsung 2253BW]
[Laptop: 14.1" Asus F8Sn-B1, T8100, nVidia 9500M GS, 3GB RAM] 3DMark06(3575)
#5White_Wolfos_14(Topic Creator)Posted 5/20/2010 6:56:04 PM
No such thing appears when I right click. However, a strange thing has happened. Only when I open it from steam, it gives me the option to run either multiplayer or single player. If I choose single player, I get the same problem as mentioned above. If I start multiplayer, it actually runs and I get the multiplayer options. But when I try to switch to single player from that menu, it still stops working. Any advice?
---
Now that I think of it, Petey just kidnapped two princesses at once! He's the man. ~Socran
#6CyberKnightPosted 5/23/2010 12:00:00 AM
can't really help you at all, since I don't own the Steam version. Maybe you can try posting on the Steam RtCW board.
---
[A64 3000+ (S754), ATI 9800 Pro 128MB AGP, 2GB RAM, 22" Samsung 2253BW]
[Laptop: 14.1" Asus F8Sn-B1, T8100, nVidia 9500M GS, 3GB RAM] 3DMark06(3575)