Unable to load manifest file 'scripts/game_sounds_manifest.txt' What's up here?

#1LighosaPosted 2/25/2013 3:22:31 PM
So yeah, whenever I try to start up I get this error. I checked, and somehow that file isn't there, somehow. I didn't f*-* with my install or anything since the last time I played, so I'm stumped. Does anyone have any solution for this?
---
I'm writing a wizard story: http://lighosa.deviantart.com/gallery/
http://i.imgur.com/azP3f.jpg
#2Lighosa(Topic Creator)Posted 3/7/2013 8:26:05 AM
Anyone? Anyone at all?
---
I'm writing a wizard story: http://lighosa.deviantart.com/gallery/
http://i.imgur.com/azP3f.jpg
#3QuestioningDudePosted 3/7/2013 11:52:39 AM
Huh. That's weird. You do have a licensed copy, right (you bought and have the licensed installer, I mean)?
#4Lighosa(Topic Creator)Posted 3/7/2013 1:11:18 PM
From: QuestioningDude | #003
Huh. That's weird. You do have a licensed copy, right (you bought and have the licensed installer, I mean)?

Yeah, it worked fine for a couple years.
---
I'm writing a wizard story: http://lighosa.deviantart.com/gallery/
http://i.imgur.com/azP3f.jpg
#5vlado_ePosted 3/7/2013 5:48:36 PM
Too weird an error, so don't know. Try reinstalling, I suppose.
---
We do what we must / because we can. / For the good of all of us. / Except the ones who are dead.
#6Lighosa(Topic Creator)Posted 3/7/2013 7:18:43 PM
Well, the trouble is that the file is not in that location. Should be easily fixable if I knew where to find the file.
---
I'm writing a wizard story: http://lighosa.deviantart.com/gallery/
http://i.imgur.com/azP3f.jpg
#7wesp5Posted 3/7/2013 11:13:18 PM
Lighosa posted...
Well, the trouble is that the file is not in that location.


That file is in one of the vpk archives and the game uses it out of there.
#8Lighosa(Topic Creator)Posted 3/8/2013 4:10:13 AM
From: wesp5 | #007
Lighosa posted...
Well, the trouble is that the file is not in that location.


That file is in one of the vpk archives and the game uses it out of there.

Oh? Well then, what is wrong? I played the game fine a month ago, and didn't mess with it at all. And yet I suddenly have an error.
---
I'm writing a wizard story: http://lighosa.deviantart.com/gallery/
http://i.imgur.com/azP3f.jpg
#9wesp5Posted 3/8/2013 4:37:56 AM
Try reinstalling, maybe an archive got corrupted.
#10Lighosa(Topic Creator)Posted 3/8/2013 4:39:26 AM
Damn it....
Alright. I'll need to get around to it in a bit.
---
I'm writing a wizard story: http://lighosa.deviantart.com/gallery/
http://i.imgur.com/azP3f.jpg