This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

So for some reason YouTube isn't playing sound.

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. So for some reason YouTube isn't playing sound.
2 years ago#1
Thought it was my speakers, then my headphones, but they're both playing sound from media player, along with system sounds.

What exactly is going on? Is this happening for anyone else?
2 years ago#2
YouTube is fine.

You haven't accidentally clicked on the mute button in YouTube, have you?
2 years ago#3
Nope, it's not muted.

I tried gamespot, I can't hear anything there either.
2 years ago#4
I get that occasionally on YT, just restart the video and it works again.
---
Fight Science with Wood
http://gifs.gifbin.com/072010/1280303569_walmart-moonwalk.gif http://img32.imageshack.us/img32/8299/0341551001256026444.gif
2 years ago#5
I tried that and it didn't work. But I did find the problem. Apparently I had Chrome muted through Volume Control.

I don't even know how this happened, I didn't even go into it ._.

Last night I had it muted for quite a while, but I distinctly remember unmuting it and watching YouTube videos, so idk.

Is there a hotkey that does this? I'm very confused.
  1. Boards
  2. PC
  3. So for some reason YouTube isn't playing sound.

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived