This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Problem in Hammer Editor.

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. Problem in Hammer Editor.
2 years ago#1
I just watched tutorials on the basics, and when I go to create a box and I do create object, it's still in wire frame, and it turns red. It won't become the object I made with the texture. Any help?
---
:: Intel i5 3570k 3.4GHz :: EVGA GTX 760 2GB :: ASUS P8Z77-V LK :: Corsair CX600 :: Corsair Vengeance 2x4GB :: Western Digital 1TB 7200RPM :: ASUS 22'' LED ::
2 years ago#2
Infact, not even an entity is appearing.
---
:: Intel i5 3570k 3.4GHz :: EVGA GTX 760 2GB :: ASUS P8Z77-V LK :: Corsair CX600 :: Corsair Vengeance 2x4GB :: Western Digital 1TB 7200RPM :: ASUS 22'' LED ::
2 years ago#3
Thanks for telling us about your issue TC, we'll make sure to debug and get a fix for you within the week. ;)
2 years ago#4
Click "Camera" in the 3d viewport and choose either 3D Textured or 3D Shaded Textured Polygons.
---
By reading the above post you agree not to flame
2 years ago#5
xproaxe posted...
Click "Camera" in the 3d viewport and choose either 3D Textured or 3D Shaded Textured Polygons.


Ah, that fixed it. Thanks a lot. +1
---
:: Intel i5 3570k 3.4GHz :: EVGA GTX 760 2GB :: ASUS P8Z77-V LK :: Corsair CX600 :: Corsair Vengeance 2x4GB :: Western Digital 1TB 7200RPM :: ASUS 22'' LED ::
#6
(message deleted)
  1. Boards
  2. PC
  3. Problem in Hammer Editor.

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived