This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

New computer turns on but won't show any picture (gtx 760)

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. New computer turns on but won't show any picture (gtx 760)

User Info: Chocoboner

Chocoboner
3 years ago#11
2Dhas_a_MIGRANE posted...
Is your tv set to HDMI input?

Yes, could this have something to do with the red cpu led, should it be red?

User Info: WerdnAndreW

WerdnAndreW
3 years ago#12
Read the manual.
Corsair 500r ~ P8Z68-V Pro ~ i5 2500k ~ Hyper 212+ ~ Corsair 2x4gb ~ TX750w v2 ~ 560 Ti ~ F3 1TB ~ Crucial M4 128GB ~ Xonar DG ~ Tt Meka G1 ~ Asus PA248Q

User Info: cuteboi100

cuteboi100
3 years ago#13
It does not look like you have your CPU power cable plugged in. That would create a problem that is like what you described.
Xbox Live GT:ScaryPillow , iHaruyuki TERA:
LoL : ScaryPillow Maplestory: MLGLordly 16x I/L Arch Mage

User Info: WyzeGye

WyzeGye
3 years ago#14
cuteboi100 posted...
It does not look like you have your CPU power cable plugged in. That would create a problem that is like what you described.


this
http://i.imgur.com/2dhh8tn.gif | http://i.imgur.com/p5EXSiq.jpg
http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/2/2/7/201227_v1.gif

User Info: WyzeGye

WyzeGye
3 years ago#15
wait... no it is plugged in. Just out of frame barely.
http://i.imgur.com/2dhh8tn.gif | http://i.imgur.com/p5EXSiq.jpg
http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/2/2/7/201227_v1.gif

User Info: vballlover

vballlover
3 years ago#16
Chocoboner posted...
2Dhas_a_MIGRANE posted...
Is your tv set to HDMI input?

Yes, could this have something to do with the red cpu led, should it be red?


Did you download the drivers BEFORE you installed the new card?
LoL is an accelerated MMO. You pick a character, you grind mobs, do some PVP, end game comes 30-50 mins in and you raid baron or do 5vs5.
-FreshSushi 2013

User Info: Chocoboner

Chocoboner
3 years ago#17
It wasn't plugged in x__________x thanks Henry from Asus tech! xD
  1. Boards
  2. PC
  3. New computer turns on but won't show any picture (gtx 760)

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived