This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Hey guys, ran into a BSOD problem...

  • Topic Archived
You're browsing the GameFAQs Message Boards as a guest. Sign Up for free (or Log In if you already have an account) to be able to post messages, change how messages are displayed, and view media in posts.
  1. Boards
  2. PC
  3. Hey guys, ran into a BSOD problem...

User Info: StormKMD

StormKMD
3 years ago#1
Alright, so...

Was just playing RAGE. Got into the sewers and killin baddies, etc, etc....then BOOM. BSOD. And after I reboot, I have 5 unsolved Windows error messages. All video hardware related.

Problem Reporting:

Problem: Video Hardware Error
Files that describe it:
WD...numbers...
sysdata.xml
WERInternalMetaData.xml

There are five of these, all state "Video Hardware Error". My GPU is fairly new, I just built this computer (see sig) a few months ago...I've also cleaned it out once or twice. And right now my GPU temp is 40...usually it's 30...
MSI 660 GeForce 2GB | i5 3570K | AsRock Z77 Pro3 | Seagate Barracuda 500GB | Ballistix 8GB | Corsair CX430

User Info: HydroCannabinol

HydroCannabinol
3 years ago#2
Definitely gotta delete them SYS32 to re-sync the calibration files for the flop
Steam ID: Mind_Explosion
I thought I chose very easy, not brand new to the game. - CheesyPhil

User Info: betatech

betatech
3 years ago#3
Of the top of my head it could be either:
1. A driver issue (most likely).
2. A faulty GPU.
3. Possibly a PSU issue.
Asus P8Z77-V Pro, Intel i7 3770K 3.5Ghz, 8GB RAM, Ati Radeon 5770 1GB, CM 690 II. Win7 x64.

User Info: StormKMD

StormKMD
3 years ago#4
I just installed Linux Mint on a different partition and installed a driver on there for it. Would that mess up the driver for Windows?

The GPU has also been fine up until now.

Is there a way I can determine if it's the PSU?

GPU's staying at a constant 40...I don't like this one bit.
MSI 660 GeForce 2GB | i5 3570K | AsRock Z77 Pro3 | Seagate Barracuda 500GB | Ballistix 8GB | Corsair CX430

User Info: StormKMD

StormKMD
3 years ago#5
Bump. What do?
MSI 660 GeForce 2GB | i5 3570K | AsRock Z77 Pro3 | Seagate Barracuda 500GB | Ballistix 8GB | Corsair CX430

User Info: StormKMD

StormKMD
3 years ago#6
I did a clean reinstall of the driver and the temps are normal again.
MSI 660 GeForce 2GB | i5 3570K | AsRock Z77 Pro3 | Seagate Barracuda 500GB | Ballistix 8GB | Corsair CX430
#7
(message deleted)
  1. Boards
  2. PC
  3. Hey guys, ran into a BSOD problem...

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived