This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Pc no longer Posts

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. Pc no longer Posts
2 years ago#11
Let me try to explain so we can troubleshoot this.

When it wouldn't post something wasn't running cuz it was silent.

As I was kicking and punching it... something came on that makes the whirring sound. Then it posted right up.

Any ideas?
---
LoL ID = imajericho
XBL GT = Corrik
2 years ago#12
Corrik posted...
Let me try to explain so we can troubleshoot this.

When it wouldn't post something wasn't running cuz it was silent.

As I was kicking and punching it... something came on that makes the whirring sound. Then it posted right up.

Any ideas?




well then... prove me wrong :=P
---
"The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity."
Harlan Ellison
2 years ago#13
Corrik posted...
Let me try to explain so we can troubleshoot this.

When it wouldn't post something wasn't running cuz it was silent.

As I was kicking and punching it... something came on that makes the whirring sound. Then it posted right up.

Any ideas?

You're the Fonz and you didn't know it?
---
The oxygen's leaving my brain!!! --Clucky the Chicken
()===={SWORDSWORDSWORDSWORD> It's my SWORD sword.
2 years ago#14
From: Corrik | Posted: 9/30/2013 11:18:28 PM | #011
Let me try to explain so we can troubleshoot this.

When it wouldn't post something wasn't running cuz it was silent.

As I was kicking and punching it... something came on that makes the whirring sound. Then it posted right up.

Any ideas?


Mechanical HDD's "whirr" quite a bit at boot.
---
http://www.youtube.com/watch?v=SkbNvrzp9Zk http://www.youtube.com/watch?v=xFC-I16ByiI
http://www.youtube.com/watch?v=-cNMJVCcbUI
2 years ago#15
Videocard.
---
Want that Shield!
Ball and Cup on ps mobile has framerate issues. -stargazer64
2 years ago#16
Take the whole PC apart and reassemble everything. Worked for me once.
---
http://img29.imageshack.us/img29/5392/picture002wmc.jpg
steamcommunity.com/id/Armatoste/
2 years ago#17
Kokuei05 posted...
From: Corrik | Posted: 9/30/2013 11:18:28 PM | #011
Let me try to explain so we can troubleshoot this.

When it wouldn't post something wasn't running cuz it was silent.

As I was kicking and punching it... something came on that makes the whirring sound. Then it posted right up.

Any ideas?


Mechanical HDD's "whirr" quite a bit at boot.


I think it was the hdd. I think mobo wasn't sending power to anything. When it did by punching it, hdd actually was able to load the os.
---
LoL ID = imajericho
XBL GT = Corrik
  1. Boards
  2. PC
  3. Pc no longer Posts

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived