This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Need some SLI related help.

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. Need some SLI related help.
2 years ago#1
I've been running 2 GTX 560ti's in SLI for a while now. I installed the new BF4 beta drivers and after I install new drivers, it usually turns SLI off for me and I need to manually go into the Nvidia control panel and turn it back on after a new driver setup.

I did that but the screen went black and wasn't showing a picture. I restarted the PC and it went to windows in like 800x600 resolution and isn't reading my graphics cards anymore. I have no NVIDIA control panel either.

What the hell happened?
---
Games List: http://i.imgur.com/n5R72Cl.jpg
PC Setup: http://i.imgur.com/fUPqE7N.jpg
2 years ago#2
New drivers aren't working so well with the older cards: 560ti in particular.
---
http://i.imgur.com/J0lvB6S.jpg | http://i.imgur.com/DoHj9yA.jpg | http://youtu.be/YXkx-PSwbG4
2 years ago#3
Reinstall drivers and make sure to do a fresh install
---
Posted using GameFlux
2 years ago#4
Thanks guys
---
Games List: http://i.imgur.com/n5R72Cl.jpg
PC Setup: http://i.imgur.com/fUPqE7N.jpg
2 years ago#5
Card is probably dead, sorry.
---
You can buy a $500 console and a $500 computer and have two crap machines, or you can spend $1000 building your own computer and have the best of both worlds.
2 years ago#6
Slayn posted...
Card is probably dead, sorry.


It was the drivers. Had to do a clean install.
---
Games List: http://i.imgur.com/n5R72Cl.jpg
PC Setup: http://i.imgur.com/fUPqE7N.jpg
  1. Boards
  2. PC
  3. Need some SLI related help.

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived