This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Updated Bios on motherboard, now there's failure to start windows

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. Updated Bios on motherboard, now there's failure to start windows
2 years ago#11
Just a random thought

Have you tried switching the hard drive from AHCI to ide/sata mode in the bios?

The bios update may have reverted "new" settings on startup.
---
In the middle of the track is ARRRRRRRRRRRRRR
2 years ago#12
MonerMoner posted...
When I updated my bios windows would only load until those four balls come ttogether to form the windows logo. I had to change the hard drive mode back to ACHI or something like that. Try changing your drive mode see if that helps.
Good luck


HackedtoPieces1 posted...
Just a random thought

Have you tried switching the hard drive from AHCI to ide/sata mode in the bios?

The bios update may have reverted "new" settings on startup.


Yep, try that. That was my first thought when coming into this topic.
---
-What is best in life?
-To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of the women.
2 years ago#13
MonerMoner posted...
When I updated my bios windows would only load until those four balls come ttogether to form the windows logo. I had to change the hard drive mode back to ACHI or something like that. Try changing your drive mode see if that helps.
Good luck


Wooo, I just did that and it worked!! Thank you so much everyone!!! =D
2 years ago#14
No problem brother, glad you fixed it.
  1. Boards
  2. PC
  3. Updated Bios on motherboard, now there's failure to start windows

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived