This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Removed my graphics card, two minor issues...

#1jacob5622Posted 10/17/2013 2:44:38 AM
Every time I cold boot, I get a No Signal message even though I have HDMI hooked to the mobo. Turn it off and back on, the HD4600 kicks in and starts displaying just fine. Is there some setting I can change so it boots up with HD4600 running on first boot?

Second, it seems I've lost the ability to sleep my PC. I only have Shut Down and Restart. It isn't exactly a problem, but would still like the option of Sleep.

Using:

i5-4570S w/ HD4600
8GB RAM
Removed HD 7790
Win8
---
"Tren, forget the men, we gotta beat up Om, Zet, and YD cause they stole <Insert name here> secks hack."
#2mess98Posted 10/17/2013 3:05:02 AM
Have you checked your bios?

It might be overriding your integrated.
---
Windows 8.Core i7 4770.Geforce GTX 660 Ti.8GB Ram.
#3jacob5622(Topic Creator)Posted 10/17/2013 3:48:12 AM
mess98 posted...
Have you checked your bios?

It might be overriding your integrated.


I checked it out, Board Explorer shows the PCIE slot as empty, so there is nothing that can override the integrated. Once I did go into BIOS and restart a few times, the problem did seem to go away though! :)
---
"Tren, forget the men, we gotta beat up Om, Zet, and YD cause they stole <Insert name here> secks hack."
#4wildog2006Posted 10/17/2013 6:56:45 AM
Windows 8 shutdown is basically hibernate. Just use that.
---
Insert generic offensive/slightly racist/holier than thou/fanboy/douchebag/elitist comment here.
#5mess98Posted 10/17/2013 9:31:04 AM
wildog2006 posted...
Windows 8 shutdown is basically hibernate. Just use that.


This is true. Windows 8 shutdown is Logout then Hibernate.

It's a brilliant idea.
---
Windows 8.Core i7 4770.Geforce GTX 660 Ti.8GB Ram.
#6jacob5622(Topic Creator)Posted 10/21/2013 9:12:47 PM
It's OK guys, installing 8.1 fixed everything.
---
"Tren, forget the men, we gotta beat up Om, Zet, and YD cause they stole <Insert name here> secks hack."