This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

I broked my Steam directories. HALP

#1Auron_59261Posted 10/17/2013 7:12:09 PM
Like a fool I went from the beta version of Windows 8.1 to the full version. It claimed I wouldn't need to reinstall programs, just apps, however that was not the case. Basically, I had a Steam directory for games on my OS drive, and another on my storage drive where I played most of my games from. How can I get it to recognize that second directory again?
---
i7 3770k @ 4.5GHz [] HIS IceQ X^2 7970 |1200|1600|3GB| [] 16GB Ripjaws Z 1866 [] ASRock Z77 Extreme4 [] 250GB Samsung 840 [] 2TB Barracuda [] CX 600 PSU [] H80i
#2TimePharaohPosted 10/17/2013 7:13:08 PM
Was it symlinked or an actual separate install directory?
---
"HE are genius, firstly." - ASlaveObeys
http://i.imgur.com/SQAc17B.png
#3Auron_59261(Topic Creator)Posted 10/17/2013 8:21:17 PM
Honestly I don't recall. I did some googling about how to restore mine and found a guide on setting up w. symlink. Pretty sure that's not how I did it originally.
---
i7 3770k @ 4.5GHz [] HIS IceQ X^2 7970 |1200|1600|3GB| [] 16GB Ripjaws Z 1866 [] ASRock Z77 Extreme4 [] 250GB Samsung 840 [] 2TB Barracuda [] CX 600 PSU [] H80i
#4Auron_59261(Topic Creator)Posted 10/19/2013 3:55:06 PM
Anyone with ideas?
---
i7 3770k @ 4.5GHz [] HIS IceQ X^2 7970 |1200|1600|3GB| [] 16GB Ripjaws Z 1866 [] ASRock Z77 Extreme4 [] 250GB Samsung 840 [] 2TB Barracuda [] CX 600 PSU [] H80i
#5DV8ingSourcesPosted 10/19/2013 4:00:53 PM
Steam>settings>downloads>Library folders>Add folder
---
2500k @ 4.4 | P8Z68-V Pro | H80 | 8GB | 670 | 256 ssd | 6Tb hdd | Win 8 64bit | ax1200w | BD burner | cm690II
Steam: DV8ing1
#6Auron_59261(Topic Creator)Posted 10/19/2013 4:05:01 PM
DV8ingSources posted...
Steam>settings>downloads>Library folders>Add folder


Doesnt seem to be detecting any of the games in that folder. If I click install it begins to download the game.
---
i7 3770k @ 4.5GHz [] HIS IceQ X^2 7970 |1200|1600|3GB| [] 16GB Ripjaws Z 1866 [] ASRock Z77 Extreme4 [] 250GB Samsung 840 [] 2TB Barracuda [] CX 600 PSU [] H80i
#7DV8ingSourcesPosted 10/19/2013 4:17:00 PM
It should only download for a few seconds unless there is a legitimate update. Try verifying the integrity of the game cache if you can.
---
2500k @ 4.4 | P8Z68-V Pro | H80 | 8GB | 670 | 256 ssd | 6Tb hdd | Win 8 64bit | ax1200w | BD burner | cm690II
Steam: DV8ing1
#8Auron_59261(Topic Creator)Posted 10/19/2013 4:19:18 PM
DV8ingSources posted...
It should only download for a few seconds unless there is a legitimate update. Try verifying the integrity of the game cache if you can.


Nope it's redownloading the whole game. Doesn't allow me to verify integrity, as it seems to not be detecting the game folders :/
---
i7 3770k @ 4.5GHz [] HIS IceQ X^2 7970 |1200|1600|3GB| [] 16GB Ripjaws Z 1866 [] ASRock Z77 Extreme4 [] 250GB Samsung 840 [] 2TB Barracuda [] CX 600 PSU [] H80i
#9DV8ingSourcesPosted 10/19/2013 4:21:57 PM
Did you restart steam after adding the directory?
---
2500k @ 4.4 | P8Z68-V Pro | H80 | 8GB | 670 | 256 ssd | 6Tb hdd | Win 8 64bit | ax1200w | BD burner | cm690II
Steam: DV8ing1
#10Kokuei05Posted 10/19/2013 4:41:44 PM
borked
---
http://www.youtube.com/watch?v=Hho9gQccPCI