This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Anyone using the 13.11 beta drivers?

#1DinglesteedPosted 11/7/2013 11:23:38 AM
Any issues you have experienced?
---
Playing: Dragon's Crown, MLB the Show 13, Pikmin 3, Project X Zone, ETS2
3DS FC: 2191-7639-5571
#2kill2thisPosted 11/7/2013 12:52:08 PM
Friends using 13.11 with xfired 7970s, I know he's been having missing textures/artifacts in Ghosts, apparently AMD are still working on a driver to incorporate that release,
#3ThePCElitistPosted 11/7/2013 12:58:25 PM
kill2this posted...
Friends using 13.11 with xfired 7970s, I know he's been having missing textures/artifacts in Ghosts, apparently AMD are still working on a driver to incorporate that release,


I get those with my 680's so it's not AMD only. It's because of a lazy port.
---
When I'm Miqo'te
http://www.youtube.com/watch?v=h3LGf9SSWrU
#4kill2thisPosted 11/7/2013 4:08:45 PM
I've not had any with my 770, he pointed them out while we were playing extinction I didnt see them.
#5Ikari GendoPosted 11/7/2013 4:34:45 PM
I'm using it on a 7970m. No problems, though lately I've only been playing Mass Effect 3, Arma 3, and FTL, so a pretty small sample size. Arma 3 has been running better and better of recent weeks, partly might be the drivers, more likely optimization, but i no longer have any artifacting in that game.
---
http://www.youtube.com/watch?v=2wdw64aHYXA
#6EGMRULZPosted 11/7/2013 8:03:53 PM
I assume you mean the AMD 13.11 Catalyst drivers? Then yeah I downloaded it.

No issues right now but what's weird is that immediately after installing it a few days ago I did see a few issues like some noticeable 10 second lag, slowdown on some programs, took almost a minute just to open up some windows or for the program to respond. When I turned my PC on the next day everything was normal again though.

Oh and by the way BF4 doesn't really need this, it will run on 13.9 just fine. Not sure if you're thinking of 13.11 just for that though.
---
PC & Consoles > Everything