This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Artifacts when posting (on gamefaqs)

#1dlfPosted 11/7/2013 5:44:15 PM
For some strange reason when posting here on gamefaqs I am some of the time getting artifacts on the screen in the posting message box (see picture). It only started today, when typing a message on NGG, I have rebooted that's seem to done nothing. I am folding at the moment. If they appear when I scroll up or down - or shrink the window of the browser and maximize it they go away.

http://imgur.com/QyWGYqF

Specs:

CPU: Intel Core i7-3770K 3.5GHz Quad-Core Processor
Motherboard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H-WB ATX LGA1155 Motherboard
Memory: G.Skill Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory
Video Card: PowerColor Radeon HD 7970 3GB Video Card
Power Supply: SeaSonic G 550W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply
Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate Full (64-bit)
Monitor: Asus PB278Q 27.0" Monitor
---
I have built http://pcpartpicker.com/p/P5kr - Minus a few parts.
#2DarkZV2BetaPosted 11/7/2013 5:45:56 PM
The Power of Radeom!

Reduce your OC until stable.
---
Even people have toenails. Of course PCs have toenails. -claytonbuckley
#3JonWood007Posted 11/7/2013 5:46:04 PM
Did you try changing your colors/art style on gamefaqs? Might be a glitch with that particular art style.
---
Desktop: Phenom II X4 965 | 8 GB DDR3 | HD 5850 | 1 TB HDD | W7 | 650W Antec | 1600x900
Laptop: A6 3400m | 4 GB DDR3 | HD 6520g | 500 GB HDD | W7 | 1366x768
#4dlf(Topic Creator)Posted 11/7/2013 5:50:01 PM(edited)
Also everything that could be "overclocked" is at stock speeds. I just changed to green on black and typed random junk into the quick message box and it all still showed up so I doubt it's the colors.
---
I have built http://pcpartpicker.com/p/P5kr - Minus a few parts.
#5BowsaaPosted 11/7/2013 5:49:09 PM
I've been getting them as well, for a while now. Just ignored them, they're not overly bothersome.
---
RENAMON!! *weeping* YOU HAVEN'T BENT ANYONE OVER THE SINK AND SHOVED A "CHECK THE STICKY* UP THEIR ASS IN MONTHS!! *curls into ball crying*- Cither3000
#6DarkZV2BetaPosted 11/7/2013 5:51:38 PM
dlf posted...
Also everything that could be "overclocked" is at stock speeds. I just changed to green on black and typed random junk into the quick message box and it all still showed up so I doubt it's the colors.


Underclock until stable.
Try lowering your GPU memory clockspeed.
---
Even people have toenails. Of course PCs have toenails. -claytonbuckley
#7ShubPosted 11/7/2013 5:52:51 PM
Did you try with a different browser?
---
-What is best in life?
-To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of the women.
#8Rexdragon125Posted 11/7/2013 5:55:38 PM
Your graphics card is committing suicide due to the hideous and tacky color scheme. Plus Firefox has the strange ability to crash GPU drivers.
#9Davel23Posted 11/7/2013 6:46:31 PM
Disable hardware acceleration in Firefox options.
---
Your mom's box.
#10dlf(Topic Creator)Posted 11/7/2013 9:34:41 PM
That didn't seem to help . . . . also when I browse my steam wishlist and visit a few other sites the browser freezes for few minutes it seems. Steam wishlist then works fine. I'm using the most recent version of cyberfox (v25 I think)
---
I have built http://pcpartpicker.com/p/P5kr - Minus a few parts.