This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Just reformatted my dads computer and now there's no sound!

#21Kokuei05Posted 12/2/2013 11:28:36 AM
From: Sephiroth311 | Posted: 12/2/2013 2:05:48 PM | #017
Kokuei05 posted...
I dislike these people. They think they know better when you ask for specific device numbers and keep stating what they already tried. Then ask for ideas while not providing any information of the device itself.


I do NOT no any better, believe me!

And the reason I'm not providing device numbers is because I don't have them. That's all I know! When I reformatted I went into add hardware and there was Avance AC97 with a yellow question mark next to it. I chucked in the cd I found and it installed and it now says that is the sound card. I don't have a model number for the PC, there's no sticker, where else would it be?

What else can I tell you?


Download Speccy and give us the motherboard numbers.
---
http://www.youtube.com/watch?v=u155ncSlkCk
#22mrCubePosted 12/2/2013 11:50:50 AM
Sephiroth311 posted...
Yeah all install and working apparently


If that's the case you probably have the output device set incorrectly
---
---
#23Sephiroth311(Topic Creator)Posted 12/2/2013 11:59:03 AM
mrCube posted...
Sephiroth311 posted...
Yeah all install and working apparently


If that's the case you probably have the output device set incorrectly


Do you mean set it to desktop speakers because I've already done that.

I only stopped by tonight to get the sound card info so next time I'm over ill install speccy and get the motherboard info. Is there anything else you'll need to know?
---
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!