This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Weird display bug, when I fullscreen videos in Media Player Classic?

#1xtacbPosted 12/18/2013 12:00:49 AM(edited)
when I maximize a video in MPC, there is noticeable deterioration of the video quality

if the video is not on fullscreen, it looks fine, even if I drag the MPC window to basically cover my entire screen, it still looks fine

once I press fullscreen button, then the video is messed up and looks like playing video games with no aliasing so the lines are not smooth....(i tried changed to VM9, haali outputs etc, but still the same)


Not sure if this happened recently because I installed a new video card or something?

for codecs, I use combined community codec pack, and I reinstalled that but still same problem


VideoLan player works fine in fullscreen though, why did MPC recently mess up in fullscreen mode?

anyone got some ideas?
---
Do you really wanna live in a world without Coca-Cola?
#2WerdnAndreWPosted 12/18/2013 3:29:32 AM
I would uninstall cccp, the latest mpc-hc has everything you need built into the player except for madvr.
---
Corsair 500r ~ P8Z68-V Pro ~ i5 2500k ~ Hyper 212+ ~ Corsair 2x4gb ~ TX750w v2 ~ 560 Ti ~ F3 1TB ~ Crucial M4 128GB ~ Xonar DG ~ Tt Meka G1 ~ Asus PA248Q
#3Fade2black001Posted 12/18/2013 4:08:12 AM
Just download the K-Lite Codec pack

http://codecguide.com/download_kl.htm
---
We're Americans! We don't quit just because we're wrong.
We just keep doing the wrong thing until it turns out right.