This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

BF4 not working with new gpu?

#21wizardmonPosted 1/14/2014 10:51:53 AM
killkount posted...
That card better not be damaged. I used a s*** ton of bubble wrap. >_>

Was it in a anti-static bag?

It's possible it may have had some mild ESD shock that damaged it so lightly it only effects specific ram blocks/rendering methods that use specific circuits that others don't.
---
I think I'm the only person on gamefaqs with a daughterboard - ToastyOne
New with a moderation history more plentiful than karma. - Fossil (Moderator)
#22kozmikkiller90(Topic Creator)Posted 1/14/2014 11:35:57 AM(edited)
wizardmon posted...
killkount posted...
That card better not be damaged. I used a s*** ton of bubble wrap. >_>

Was it in a anti-static bag?

It's possible it may have had some mild ESD shock that damaged it so lightly it only effects specific ram blocks/rendering methods that use specific circuits that others don't.


Yes, it was in an anti static bag, inside of gpu box, wrapped in bubble wrap.
---
Truth becomes treason, in an empire of lies. - Ron Paul.
#23kozmikkiller90(Topic Creator)Posted 1/14/2014 7:43:47 PM
bump. Trying a different slot and installing drivers again.
---
Truth becomes treason, in an empire of lies. - Ron Paul.
#24killkountPosted 1/14/2014 7:50:27 PM
wildog2006 posted...
killkount posted...
That card better not be damaged. I used a s*** ton of bubble wrap. >_>


If you didn't use an anti-static bag and wrapped in straight in bubble wrap, yeah, you probably killed it. Good job.


No s*** I used an anti static bag, noob lord.
---
http://i.imgur.com/XqIF7rn.gif
#25kozmikkiller90(Topic Creator)Posted 1/14/2014 9:53:18 PM
Well I tried the other slot, and drivers 314, and it wouldn't load at all, and would say it stopped working, reset my computer, tried to launch it again, and it did the same thing again. Just had some internet connectivity issues and restarted again tried to launch it, it launches this time, but still has the red screen. I really have no idea what to do at this point, I'm getting so frustrated.
---
Truth becomes treason, in an empire of lies. - Ron Paul.
#26kozmikkiller90(Topic Creator)Posted 1/15/2014 11:31:15 AM
Bump
---
Truth becomes treason, in an empire of lies. - Ron Paul.
#27kozmikkiller90(Topic Creator)Posted 1/15/2014 8:40:48 PM
I launched it again, and spawned in game. I held down tab and looked into the sky, and this is what I seen.

http://i.imgur.com/TgS3eSC.png


I really have no idea what's going on.
---
Truth becomes treason, in an empire of lies. - Ron Paul.
#28analogmanPosted 1/15/2014 8:50:17 PM
try disabling some graphics settings to pin point the problem. i would start with anti aliasing or post processing.
---
check my quote :DD
#29kozmikkiller90(Topic Creator)Posted 1/15/2014 9:07:01 PM
analogman posted...
try disabling some graphics settings to pin point the problem. i would start with anti aliasing or post processing.


I can't get any options to load before hand, other wise I would have.

http://i.imgur.com/wXUuGW3.png

There is another screen shot.
---
Truth becomes treason, in an empire of lies. - Ron Paul.
#30analogmanPosted 1/15/2014 9:28:54 PM
try disabling the settings from nvidia control panel. ambient occlusion/ AA/ etc..
---
check my quote :DD