This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Can't access the internet with anything but Internet Explorer.

#1ADHDguitarPosted 5/7/2014 8:44:38 PM
So Google Chrome just stopped working on me. Doesn't load and then stop, just immediately says nope, can't find the page.

At one point, it was only chrome that didn't work, now nothing works except IE.

I tried the obvious, uninstalling/reinstalling Chrome. (Although now it would seem the problem is wider than that.)

Tried flushing the dns cache.

I can ping google.com.

Give me your wisdom master race.
---
MSI Z87-G45 | i7-4770K | GTX 780 | G.Skill 16 GB DDR3 | Corsair 850W| Cooler Master Full Tower | Seagate 3TB Drive | LG Blu-Ray Drive |
#2HydroCannabinolPosted 5/7/2014 8:46:11 PM
Lol@yourtroubleshooting
---
Steam ID: Mind_Explosion
I thought I chose very easy, not brand new to the game. - CheesyPhil
#3DRAGON07891230Posted 5/7/2014 8:46:35 PM
At this point, it's best to just burn the whole thing down. It's been infected, the taint of IE use cannot be removed. Game over, man.
---
_______()>===<()______........._______
[__]//P[__]======^^^^^^-------------------***** ( '_') > Uh Oh! (Unofficial Godhead of ESV boards)
#4PsythikPosted 5/7/2014 8:50:25 PM
Maybe some proxy settings in Chrome is preventing you from connecting? Does Firefox work?
---
4670K OC | 2GB PNY GTX 770 OC | 8GB 1600 | 120GB SSD | 1TB WD Blue | Gigabyte Z87MX | EVGA 600w | BitFenix Phenom M | Win8.1 Pro
http://imgur.com/KaTyP5o.jpg
#5-5xad0w-Posted 5/7/2014 8:52:36 PM
Remember that car wreck back in '08?

You didn't make it.

This is hell.
---
"This is a cool way to die!" -Philip J. Fry
KCO222OB|1440 Watts|6 Slice|Timer|Crumb Tray|Is a Toaster Oven
#6ADHDguitar(Topic Creator)Posted 5/7/2014 9:00:34 PM
This has happened before, I think. I don't remember what fixed it.
---
MSI Z87-G45 | i7-4770K | GTX 780 | G.Skill 16 GB DDR3 | Corsair 850W| Cooler Master Full Tower | Seagate 3TB Drive | LG Blu-Ray Drive |
#7lazycomplifePosted 5/7/2014 9:00:43 PM
You should have let Microsoft search for a solution to your problem.
---
Official Swinub
3DS Friend Code: 0602-6783-9027 - Friend safari: ICE type: Delibird, Bergmite, Dewgong
#8PsythikPosted 5/7/2014 9:04:03 PM
ADHDguitar posted...
This has happened before, I think. I don't remember what fixed it.
Did you read my post? Check your proxy settings.
---
4670K OC | 2GB PNY GTX 770 OC | 8GB 1600 | 120GB SSD | 1TB WD Blue | Gigabyte Z87MX | EVGA 600w | BitFenix Phenom M | Win8.1 Pro
http://imgur.com/KaTyP5o.jpg
#9ADHDguitar(Topic Creator)Posted 5/7/2014 9:14:12 PM
Psythik posted...
ADHDguitar posted...
This has happened before, I think. I don't remember what fixed it.
Did you read my post? Check your proxy settings.


No proxy server is in use.
---
MSI Z87-G45 | i7-4770K | GTX 780 | G.Skill 16 GB DDR3 | Corsair 850W| Cooler Master Full Tower | Seagate 3TB Drive | LG Blu-Ray Drive |
#10Enigma149Posted 5/7/2014 9:28:19 PM
While I contend that there's nothing wrong with IE (and use it, regularly, alongside Chrome), if you don't like it, have you considered using a different browser (Firefox, Opera, etc.)?

I suspect this is a Chrome-only issue, but if the other browsers don't work...
---
"The winner is the gamer who gets to play all of the games, and the game developer who is recognized for the great games they made." -Retroxgamer0