This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Going to order soon, should I buy extra fans?

#11ivanderlandPosted 7/16/2014 11:13:36 PM
No worries on the case, the 4 included fans move plenty of air. If you must, one more for the front can only help.
First two people that have the same case as me!
#12mccue166Posted 7/16/2014 11:21:20 PM
ivanderland posted...
No worries on the case, the 4 included fans move plenty of air. If you must, one more for the front can only help.
First two people that have the same case as me!


What color did you get?
---
4770k@4.5, Hyper 212 EVO, 16gb 2133 Corsair Dominator, EVGA 780 FTW, 250gb EVO, 4tb Western Digital Red, Gigabyte Z97X-SOC Force, H440 Black/Green SE, AX860
#13datopgamer(Topic Creator)Posted 7/17/2014 4:19:25 AM
Got my system built, running pretty good though I had issue with the mobo setting the vcore to 1.46 at first boot. Now its at 4.6ghz at 1.27v and currently running prime95. Gonna check back in a few hours to see if it continues steady. Hottest so far is 84c after about 40 minutes. Its a bit hot for my taste, but it won't be running that hot during normal use so I'm not worried.
---
Posted using GameFlux
Get it now for Android from Google Play!
#14mccue166Posted 7/18/2014 3:12:44 PM
Were you able to get higher than 4.6, or did you just stop there?
---
4770k@4.5, Hyper 212 EVO, 16gb 2133 Corsair Dominator, EVGA 780 FTW, 250gb EVO, 4tb Western Digital Red, Gigabyte Z97X-SOC Force, H440 Black/Green SE, AX860
#15datopgamer(Topic Creator)Posted 7/18/2014 3:48:34 PM
mccue166 posted...
Were you able to get higher than 4.6, or did you just stop there?


It failed after about 3 hours of prime95. I just got through updating my bios so I'll give it a try again since I changed a few other settings. Had it stable at 4.6 @ 1.3 but temps were terrible (89c in prime after an hour). I redid my cooler and used as5 that I had from a previous build with not much change. Imma try to lower the voltage some after my bios update to see if it changed anything.
---
GameFlux: Unofficial GameFAQs board browser
#16mccue166Posted 7/18/2014 4:11:12 PM
That's terrible. Good luck to you. How are the temps for the rest of your system?
---
4770k@4.5, Hyper 212 EVO, 16gb 2133 Corsair Dominator, EVGA 780 FTW, 250gb EVO, 4tb Western Digital Red, Gigabyte Z97X-SOC Force, H440 Black/Green SE, AX860
#17datopgamer(Topic Creator)Posted 7/18/2014 7:57:19 PM
mccue166 posted...
That's terrible. Good luck to you. How are the temps for the rest of your system?


Everything else runs great. Just an update, had some spare cash so ordered a gtx 780. Now I just need to figure out the CPU temp issue and everything will be great.
---
GameFlux: Unofficial GameFAQs board browser
#18datopgamer(Topic Creator)Posted 7/19/2014 4:01:49 AM
Got around to trying again. Now I have the voltage set to 1.25v @ 4.6ghz and so far with 3 hours of aida64 the highest 1 core hit was 85c in the first hour. I just reseated my cooler before starting it and put new compound on using the line method instead of pea size method. After the first hour it doesn't get past 75c on the hottest core. Now just gotta let it run a few more hours to be sure its stable enough.
---
GameFlux: Unofficial GameFAQs board browser