This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Performance issues

  • Topic Archived
  1. Boards
  2. PC
  3. Performance issues
1 year ago#21
wildog2006 posted...
Looks like your monitor is plugged into your motherboard.

Maybe not, I can't really tell. Plug it into the outputs on the video cards, not on the motherboard.


RevolverBlack posted...
Snadados posted...
We're asking for a picture of the back of your case to see where your video cable is plugged into.

Here we go...

http://i61.tinypic.com/e9dp9y.jpg


Is that HDMI plugged into your mother board? That might be the issue. Move that to the video card.
---
He who stumbles around in darkness with a stick is blind. But he who... sticks out in darkness... is... fluorescent! - Brother Silence
1 year ago#22
RevolverBlack posted...
Snadados posted...
We're asking for a picture of the back of your case to see where your video cable is plugged into.

Here we go...

http://i61.tinypic.com/e9dp9y.jpg


Hard to tell from that picture. Could you take a picture of the just the back of the video cards?Also, are you using an HDMI cable by any chance? HDMI is limited to 30Hz at 4K.
1 year ago#23
It's a little hard to tell exactly what's going on down there, but it does look like it's in the mobo.
---
London-SV on Throttle Control in Gran Turismo 6 ~ ''Unless you're flooring it at every opportunity... Try to be a little more genital on the accelerator''
1 year ago#24
Jinchuse posted...
RevolverBlack posted...
Snadados posted...
We're asking for a picture of the back of your case to see where your video cable is plugged into.

Here we go...

http://i61.tinypic.com/e9dp9y.jpg


Hard to tell from that picture. Could you take a picture of the just the back of the video cards?Also, are you using an HDMI cable by any chance? HDMI is limited to 30Hz at 4K.


Yes I am. Would it still be limited to 30Hz if I ran games a a lower resolution? Also I tried moving to HDMI to the GPU's but now the monitor won't is just black (it's on but won't show anything).
---
Have a nice day.
1 year ago#25
Disable the integrated graphics card.
---
i7-920 @ 3.6 // 770 GTX // 12 GB G.Skill Sniper Ram // PS3 // 360
FiiO e9+17 // AD700 + M50 // Deck Legend + 82 // DAS Ultimate S
1 year ago#26
Problem solved! I found the right port. A big thanks to all of you who helped.
---
Have a nice day.
  1. Boards
  2. PC
  3. Performance issues

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived