This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

I can't type anything into FireFox.

#1progamer664Posted 7/30/2014 1:58:29 AM
Just happened a few minutes ago. Went to use firefox which I already had opened and it wouldn't register anything I type. Any other program work fine. I went to google and tried windows key+f9, resetting, and launching in safemode and nothing so far works. Any ideas on how to fix this?
---
http://i64.photobucket.com/albums/h164/Wolfedogg/Sign%20Pic/progamer664.jpg http://img52.imageshack.us/img52/4066/photo23i.jpg http://i.imgur.com/iE5K8Qu.jpg
#2DetectiveZPosted 7/30/2014 2:00:31 AM
Hmm. What happens when you press anything? For example, when you press T. Does it open up a new tab?
Have you tried any other browser if it works or not? I.E: Internet Explorer/Google Chrome.
---
3DS FC: 1504-5928-8042
Krabby, Poliwhirl and Floatzel
#3progamer664(Topic Creator)Posted 7/30/2014 2:07:12 AM
DetectiveZ posted...
Hmm. What happens when you press anything? For example, when you press T. Does it open up a new tab?
Have you tried any other browser if it works or not? I.E: Internet Explorer/Google Chrome.


I can open up windows and menus using the mouse but commands such as ctrl+ t don't work. I'm on chrome atm.
---
http://i64.photobucket.com/albums/h164/Wolfedogg/Sign%20Pic/progamer664.jpg http://img52.imageshack.us/img52/4066/photo23i.jpg http://i.imgur.com/iE5K8Qu.jpg
#4DetectiveZPosted 7/30/2014 2:17:06 AM
Did you try reinstalling firefox? Or creating a new profile?
I would recommend staying with chrome, but it's your choice.
I'll go see if I can find any other solutions. Any other details you could give?
---
3DS FC: 1504-5928-8042
Krabby, Poliwhirl and Floatzel
#5progamer664(Topic Creator)Posted 7/30/2014 2:21:37 AM
Yeah, i'm just going to stick with chrome from now on I guess.
---
http://i64.photobucket.com/albums/h164/Wolfedogg/Sign%20Pic/progamer664.jpg http://img52.imageshack.us/img52/4066/photo23i.jpg http://i.imgur.com/iE5K8Qu.jpg
#6progamer664(Topic Creator)Posted 7/30/2014 12:58:03 PM
Well it suddenly fixed itself. Still sticking to chrome doe.
---
http://i64.photobucket.com/albums/h164/Wolfedogg/Sign%20Pic/progamer664.jpg http://img52.imageshack.us/img52/4066/photo23i.jpg http://i.imgur.com/iE5K8Qu.jpg