The message you selected is no longer available for viewing.

Failed to initialize renderer - Unknown error creating the Gamebryo renderer

#1sp0kkPosted 11/7/2008 1:08:16 AM
I have just started getting this error within the last two hours. Since then I've been looking for a solution but can't find anything at all, I was hoping someone here could think of something.
When I start the game at all (XFire, Launcher, Fallout3.exe) I get a black window that flashes a few times and then pops up a little box with the error in the title. It doesn't matter what settings I use.
Specs:
Windows Vista Ultimate x64
ATi HD4870 512
AMD 4600 X2
2gb RAM
Creative X-Fi
#2sp0kk(Topic Creator)Posted 11/7/2008 1:13:32 AM
I forgot to mention that I have also tried uninstalling and reinstalling the game. Same error.
#3KirbysuperstarPosted 11/7/2008 1:15:38 AM
Try disabling Xfire, and of course updating your drivers.
---
http://twigfigure.devfiles.net/gamelist/ - updated 25/05/08
Board 580017: Dark Tower. Be there.
#4sp0kk(Topic Creator)Posted 11/7/2008 1:20:01 AM
My drivers are brand spanking new, and the game has worked before with Xfire on though! :\
#5KirbysuperstarPosted 11/7/2008 1:41:50 AM
It's Windows, man. Just because something works once is absolutely no guarantee it'll work again.
---
http://twigfigure.devfiles.net/gamelist/ - updated 25/05/08
Board 580017: Dark Tower. Be there.
#6sp0kk(Topic Creator)Posted 11/7/2008 1:42:21 AM
As I thought, disabling Xfire didn't work.
Any other suggestions?
#7NaijaidPosted 11/9/2008 3:24:10 PM
I'm having the same problem.
---
http://img353.imageshack.us/img353/6863/naijaidch5.jpg