Car not accelerating

  • Topic Archived
7 years ago#1
everytime i play a race, the car does not move at all. I step on the acceleration and it shows thats its revving but the car doesnt move at all. Does anybody know how to fix this. PLZ and THX
7 years ago#2
You might have your car in manual, try changing it to auto and see if it works.
---
http://i260.photobucket.com/albums/ii3/bigeyes1992/ScreenShot0.jpg
Stupid Game AI?? {WF-Fi In Quote!}
7 years ago#3
it still doesnt work when i put it on automatic
7 years ago#4
step on accelerator? u got somekind of gaming wheel?
7 years ago#5
Check if it is working by pressing up on the arrow keys.
---
http://i260.photobucket.com/albums/ii3/bigeyes1992/ScreenShot0.jpg
Stupid Game AI?? {WF-Fi In Quote!}
7 years ago#6

i've tried everything that would make the car move but it still doesnt work

7 years ago#7
maybe there is wrong patching, re-installing will help
7 years ago#8
Do you have a gaming wheel? go to controls and look at the what keys are mapped to acclerate etc
7 years ago#9
I've tried re-installing it and it still didnt work. All of my control mapping are correct because when i step on the pedal to accelerate, the car revs but it the car doesnt move and its on first gear
7 years ago#10
[This message was deleted at the request of the original poster]

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived