GTA IV fatal error WS10

#11ChipBurgerPosted 12/3/2008 7:35:41 PM
So how long do you guys think it'll be before there's a fix for this?
It's really kinda b.s.


---
'Cause in the Great Shining Path of the Great Monster Trucks
There's no such thing as beginner's luck
#12yougotblazedPosted 12/3/2008 7:58:30 PM
u sure u didn't log back in when u signed off?

---
Q6600 G0 @ 3.0Ghz|4 GB Crucial Ballistix|xfx Geforce 8800gt|X-Fi Fatal1ty edition|500GB HD 32mb
#13CarlosF22Posted 12/3/2008 9:02:54 PM

I got the game today, runs slowly on my laptop with an 8400gt card, at least I can drive around but with some lag, hopefully R* release a patch that will make the game run just a bit faster, I don't care about awesome graphics as long as I can see and play without lag.

Anyway back to the topic, this error can be fixed by pausing your anti-virus, it worked for me both times I used the game, with having the anti-virus running it brought the error screen. Also if I turn Vista from 32 to 16 bit it runs and loads a little faster, hope this helps and I hope all problems can be fixed.

#14Sith009(Topic Creator)Posted 12/4/2008 1:28:25 AM

I've disabled antivirus software but it didn't made any diffrence, still unable to launch with the same fatal error :(

And I think the update to LIVE has screwed it completly as I've lost access to my saves in Fallout 3 and to my profile in Gears of War.

#15ChipBurgerPosted 12/4/2008 8:22:18 AM
Really? Is there any way to fix this other then signing off? There has to be something.


---
'Cause in the Great Shining Path of the Great Monster Trucks
There's no such thing as beginner's luck
#16Sith009(Topic Creator)Posted 12/6/2008 5:28:35 PM
I've filled the return form and I'm sendingthis POS back on Monday :evil: