Issues accessing forums since last night-

#1MusokagenPosted 6/8/2010 4:13:18 PM
Whenever I click on the forums link I get this message "Firefox can't establish a connection to the server at www.leagueoflegends.com:81."

What the hell does this even mean, and how do I fix it? Is anyone else having this issue?
#2NeCrOmAnCeRPosted 6/8/2010 4:19:32 PM
Forums are working fine right now, but they were doing maintenance yesterday, and server is going down tonight for patch.
---
http://img30.imageshack.us/img30/8125/newtonandleibniz.png
#3Musokagen(Topic Creator)Posted 6/8/2010 4:28:47 PM
What patch? The patch is already up, if we're talking about the one with Olaf.
#4KirinFirePosted 6/8/2010 4:31:55 PM
I have the same problem. Halp.

---
XBL/PSN: K1r1nF1r3, WoW: Moribalkan, Nargacuga - Stormrage US
http://epicponyz.files.wordpress.com/2010/01/1268831263754.gif
#5Musokagen(Topic Creator)Posted 6/8/2010 4:32:53 PM
By same problem do you mean the SAME problem, or just a similar problem?
#6KirinFirePosted 6/8/2010 4:34:46 PM
Just a similar one, I guess.


The connection has timed out.
The server at www.leagueoflegends.com is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
---
XBL/PSN: K1r1nF1r3, WoW: Moribalkan, Nargacuga - Stormrage US
http://epicponyz.files.wordpress.com/2010/01/1268831263754.gif
#7Yian YanPosted 6/8/2010 4:36:41 PM
The NA forums are still down for whatever reason. If you're on them, you're likely on the European boards. Just check your url if it isn't eu.leagueoflegends.com/board/ then post here that you can access it. I still cannot access the NA forums for whatever reason. Their site has just gone to **** since last night with many links just clearly not working properly.
---
DWO - Wei - from Yong Chang
#8Musokagen(Topic Creator)Posted 6/8/2010 4:43:18 PM
Much appreciated Yan, I noticed the European forums were up but that doesn't help my situation any. Also, I noticed that a lot of the links were screwed up too... only reason I am bothered by this is a lot of people online are saying they are able to get on the forums.

Is Riot at least aware of the copious amounts of fail at hand?
#9Musokagen(Topic Creator)Posted 6/8/2010 4:47:13 PM
Also, if you're able to connect to the NA forums you might consider doing us that are not so fortunate a favor and letting Riot know our problem via a thread in general discussion.

Just for the record, I can log in at the main page, I just can't even access the forums... like I can't even get to them to look at them logged in or not logged in.
#10sam4545Posted 6/8/2010 7:38:15 PM

I'm having the same exact problem.