The message you selected is no longer available for viewing.

Teleporters in Forge?

#1digiblasterPosted 9/17/2010 10:25:25 AM
I'm trying to use teleporters in a map, but for some reason nothing happens when I step into them. I've checked the obvious things; They're both on the same channel (alpha), and both are set to allow players through. Yet they still don't work. Oh, and I'm using two-way teleporters if that makes a difference.
#2Vegna_InfamousPosted 9/17/2010 10:31:47 AM
Try putting them on different channels like Mike and Mike lol and see if that works.
#3DPleskin1Posted 9/17/2010 10:32:45 AM
are the teleporters partially inside a wall or floor? I had this problem
#4digiblaster(Topic Creator)Posted 9/17/2010 10:35:47 AM
Yeah, they were in a wall. Shame that it's a problem though, makes the teleporter frames a bit useless really :P
#5x2link777Posted 9/17/2010 10:37:00 AM
Welcome to the club tc.. Teleporters in here are glitchy. i cant count the times ive had to completly wipe the entire map layout of teleporters because i place one new one, and it brushes a wall, and they all stop working for some unknown reason.. Not to mention ive yet to get the sender/receiver combo working at all..
---
I am the most fiendish terror that flaps in the darkest night. I am the skunk that pollutes your air. I am Negaduck!!
#6DPleskin1Posted 9/17/2010 10:44:09 AM
i can't get it to teleport vehicles AT ALL.
#7cmacinnisPosted 9/17/2010 10:46:00 AM
^^^ At the bottom of the list in the base traits of every teleporter are settings for vehicle teleportation, hope that helped ya...
---
And the singer turned and he said the crowd, LET THERE BE ROOOOOOOOOOOOOCK!!! - AC/DC
XBLGT: RN Wing00
#8DPleskin1Posted 9/17/2010 10:50:57 AM
I've tried that, vehicles still never go through
#9cmacinnisPosted 9/17/2010 10:52:59 AM
Are you sure both teleporters are on the same channel and have the same settings?
---
And the singer turned and he said the crowd, LET THERE BE ROOOOOOOOOOOOOCK!!! - AC/DC
XBLGT: RN Wing00
#10digiblaster(Topic Creator)Posted 9/17/2010 11:09:57 AM
Try increasing the size of the teleporters as well, that might help.