Menu glitch

#1XanderKagePosted 12/7/2009 12:10:00 PM

Yes, yet another glitch. I just finished the first mission (yeah..) and every time I try to go to character customization, this happens:

http://i112.photobucket.com/albums/n194/XanderKage/Screen003.jpg

And after it happens it stays in all other menus. It does go away if I start playing, and the game seems to work fine, but if I try to Alt+Tab the game while the screen is messed up, it gives me this error:

"The D3D device has a non-zero count, meaning some objects were not released"

and the game crashes. HEEEELP!!!

#2XanderKage(Topic Creator)Posted 12/7/2009 12:44:03 PM

Forgot to post my specs, but I seriously doubt the problem is with my PC.

Win XP SP3, Intel Core2Duo E8400, GeForce GTX 275, 4G DDR2 RAM. All the drivers are up to date.

Also, in an unrelated story, every time I quit the game, it gives an error sound, but no error message. Weird...

#3ninskyPosted 12/26/2009 2:58:09 AM
I'm also having the same kind of problem. Frustrating.

My specs are:

OS Windows XP SP3
AMD Athlon 64 X2
Dual Core Processor 5000+ 2.61ghz
2.5 Gigs of RAM

NVIDIA GeForce 9600GT
Drivers are indeed up-to-date.

However, as I tried to install WIndows media player 10 (which came from the CD), a message came up saying my OS was incompatible with Wind Media Player 10. I seriously doubt that would be the cause of the problem.

Have you found a solution to the menu problems?
#4vaniasPosted 1/15/2010 5:49:15 AM

hi i am new i have a problem with ninja blade i install the game everything is ok but when i start the game a black screen show up for a sec and then it crash what happening any help....sorry for my eng