Spawn points are messed up on a forge map?

  1. Hello, I made a forge map on relay for flood and for some reason the spawns don't work and the vehicles don't spawn? :(

    Thanks

    User Info: AnthraXV1B

    AnthraXV1B - 4 years ago

Answers

  1. Check spawn time and spawn order and delay. On spawn points check the team who owns it and all th the same as before

    User Info: waffles177

    waffles177 - 4 years ago 0 0
  2. start a forge game with game type flood on your map. go to the Spawns Advanced Settings, Make sure game-specific is TRUE and GAME TYPE LABEL is FLO_SPAWN. Self explanatory from there. guess and check

    User Info: Kamikinzee

    Kamikinzee - 4 years ago 0 0
  3. Follow this step by step. Enter forge with the flood gamemode on, turn the 'team' option of all human spawn points to 'defender' (this should turn them red) and for all flood spawns change it to 'attacker' (should turn blue). Next, for ALL spawn points go to 'advanced options' then change 'game-specific' to 'true' and change one 'game type label' to 'flood'. Supposedly the blue spawns should have the label 'flo_spawn' but it doesnt seem to make any difference.

    Now for the VEHICLES! Save the map and end the game. Go to custom games lobby. Select Flood. Now, click game options -> weapons and vehicles -> vehicle set. Change 'vehicles set' from 'none' to 'map default'. save as a new gametype and always use tht variant with your vehicle maps!

    User Info: RabidMidgetMan

    RabidMidgetMan - 3 years ago 0 0

This question was asked more than 60 days ago with no accepted answer.

Answer this Question

You're browsing GameFAQs Answers as a guest. Sign Up for free (or Log In if you already have an account) to be able to ask and answer questions.