This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

I feel like I've lost performance having 560Ti/OC's in SLI compared to my 460's

  • Topic Archived
You're browsing the GameFAQs Message Boards as a guest. Sign Up for free (or Log In if you already have an account) to be able to post messages, change how messages are displayed, and view media in posts.
  1. Boards
  2. PC
  3. I feel like I've lost performance having 560Ti/OC's in SLI compared to my 460's

User Info: aceofpilots

aceofpilots
4 years ago#1
I noticed I suffer frame drops a lot more often with these compared to my old MSI 460 Hawk's
CM 690 II Advance/ASUS Sabertooth x58/ i7-950/SLI GTX MSI 460 Hawk Talon Attack/ Mushkin Enhanced Chronos -DX 240gb / PNY XLR8 6gb DDR3 1600/ Hyper Cooler 212+

User Info: Dirk85UK

Dirk85UK
4 years ago#2
You mean micro stuttering?
i5 2500 | 8Gb DDR3 | GTX 670 FTW | Asus P8 P67 | Intel 330 SSD | XFX 650W | Dell U2711

User Info: aceofpilots

aceofpilots
4 years ago#3
Dirk85UK posted...
You mean micro stuttering?


I guess I mean it seems a little more consistent with an actual drop

But i notice the impact a lot more
CM 690 II Advance/ASUS Sabertooth x58/ i7-950/SLI GTX MSI 460 Hawk Talon Attack/ Mushkin Enhanced Chronos -DX 240gb / PNY XLR8 6gb DDR3 1600/ Hyper Cooler 212+

User Info: wildog2006

wildog2006
4 years ago#4
your OC could be bad, try downclocking it
Insert generic offensive/slightly racist/holier than thou/fanboy/douchebag/elitist comment here.
  1. Boards
  2. PC
  3. I feel like I've lost performance having 560Ti/OC's in SLI compared to my 460's

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived