This is a split board - You can return to the Split List for other boards.

Aero theme just stopped working. AMD=Finished?

  • Topic Archived
You're browsing the GameFAQs Message Boards as a guest. Sign Up for free (or Log In if you already have an account) to be able to post messages, change how messages are displayed, and view media in posts.
  1. Boards
  2. PC
  3. Aero theme just stopped working. AMD=Finished?

User Info: Boge

Boge
2 years ago#1
AMD 290, I've tried the 14.4 and 14.7 beta drivers, both the newest. I was playing Jagged Alliance 2, was getting a high pitched dog ear only type of noise which was driving me nuts. So I exited out and tried Windowed mode...didn't change anything. When I went Windowed, it shut off the aero theme as it does with some older games. When I exited the game, it didn't come back on. I tried setting it to another aero theme. I tried the trouble shooting thing which says my video card doesn't support it. I uninstalled drivers, cleaned them with Display Driver Uninstaller, reinstalled drivers, still nothing. I checked to see if the Desktop manager thing was active, which it is.

I don't know what to do to fix it. Any ideas? All this talk about AMD drivers being crap...I'm starting to experience it.
http://penguinpetes.com/gallery/MyWalls/pigeon_chess.png

User Info: WyzeGye

WyzeGye
2 years ago#2
I upgraded to windows 8 and about 3 weeks later I noticed that aero wasn't working. I spent a good week troubleshooting why aero wasn't working, like transparent window and all that jazz.

Just thought I'd share.

It's worth sharing because win 8 doesn't have aero, and I was so convinced it was there and I broke it.

Have you tried classic window borders? IE. no aero
http://puu.sh/8IK8Q/8e25ebacb7.jpg - - http://steamsignature.com/profile/english/76561198039262606.png
Wolves don't lose sleep over the opinions of sheep.

User Info: Boge

Boge
2 years ago#3
Windows 7 Ultimate is what I'm using...that would have been good information to know, huh?
http://penguinpetes.com/gallery/MyWalls/pigeon_chess.png

User Info: Goldninja

Goldninja
2 years ago#4
You have the worst luck, dude.
You guys just took a dump on my soul - mastahjebus

User Info: Boge

Boge
2 years ago#5
I guess my tech skills haven't been challenged for a while, so life is throwing me some practice. Unfortunately, my problems aren't stuff anyone seems to have ever experienced. Maybe I should write my own book for these issues.
http://penguinpetes.com/gallery/MyWalls/pigeon_chess.png

User Info: Boge

Boge
2 years ago#6
It's not the video card. Just installed a 770 (my cousin's waiting on other parts). Still has the issue. Windows is verified, so not a hacked copy. Windows updates are recent. I've restarted the Theme and Desktop Management thing in Services. When I choose Window color under Personalization, it just has the old Windows type of customization, like Windows 95 or 98, no option for transparency. When I do the automatic repair thing under the Aero trouble shooter, and then choose View Detailed Information, everything listed says "Issue not present"
http://penguinpetes.com/gallery/MyWalls/pigeon_chess.png

User Info: Boge

Boge
2 years ago#7
Mother eff.....my color depth got stuck on 16 bit. Just needed to change it to 32 bit. I think I've been dealing with too many complex issues lately and I gotta go back to the 1st steps instead.

Anyway, remember that one in case anyone has the same issue! Thanks for listening.
http://penguinpetes.com/gallery/MyWalls/pigeon_chess.png

User Info: jairusmonillas

jairusmonillas
2 years ago#8
get intel processors and nvidia gpu next time lol
PS4 GPU: 1152 GCN, 1.84 TFLOPS, 72 TMUs, 32 ROPs, 8GB gDDR5
XB1 GPU :: 768 GCN, 1.31 TFLOPS, 48 TMUs, 16 ROPs, 8GB DDR3+eSRAM

User Info: BeefCastle

BeefCastle
2 years ago#9
jairusmonillas posted...
get intel processors and nvidia gpu next time lol


LOLOLOLOLOL LMAO ROFL LOLOLOLOLOLO
I climb mountains and I'm never wrong.

User Info: ThisGuy101

ThisGuy101
2 years ago#10
jairusmonillas posted...
get intel processors and nvidia gpu next time lol


Boge posted...
It's not the video card. Just installed a 770


Pretty sure a 770 is Nvidia.
AMD FX-6300 | Gigabyte GA-990FXA-UD3 ATX AM3+ | Kingston HyperX 8GB DDR3-1600 | MSI Radeon R9 270X 2GB TWIN FROZR
My first gaming rig
  1. Boards
  2. PC
  3. Aero theme just stopped working. AMD=Finished?

Report Message

Terms of Use Violations:

Etiquette Issues:

Notes (optional; required for "Other"):
Add user to Ignore List after reporting

Topic Sticky

You are not allowed to request a sticky.

  • Topic Archived